Toont alle 30 resultaten

Een dierenkop als decoratie voor uw kinderkamer

Een dierenkop is het perfecte decoratieve item voor elke kinderkamer, maar ze kunnen ook perfect passen in de woonkamer of hal. Met deze decoratie geeft je uw kinderkamer of elke ander kamer in uw huis in 1-2-3 een leuke dieren-touch. Je brengt er elke kamer mee tot leven. Dit soort decoratie is bovendien erg gemakkelijk op te hangen. Een simpel haakje in de muur volstaat. Je zal verbaasd zijn van het snelle resultaat.

Dierenkoppen vind je in bijna alle diersoorten en in verschillende maten kleuren. Uw kind zal er helemaal weg van zijn als hij zijn kamer hiermee mag decoreren. Samen decoratie kiezen kan erg leuk zijn.
Je kan ook meerdere dierenkoppen combineren en zo een leuke muur maken, je vindt ongetwijfeld een aantal exemplaren die perfect bij elkaar passen. Of er zijn ook de doosjes van Wild and Soft, waarin 3 leuke exemplaren met elkaar gecombineerd worden en dat telkens binnen hetzelfde thema.

Bij het kiezen van de juiste dierenkop is het erg belangrijk dat je eentje kiest die samengaat met de rest van het reeds aanwezige interieur in de kinderkamer of uw huis.

Ook voor speciale gelegenheden zijn er dierenkoppen die perfect matchen. Een eland voor Kerstmis bijvoorbeeld? Of een Witte Tijger in de winter?

Er is er eentje voor bijna elke dier uit het dierenrijk. Een schaap, een Highland Koe, een Olifant, een Wolf, een Dino, een Mammoet, een Bison, een Haas, een Panda, een Zebra, een Giraf, een Paard, een Tijger, een Poolbeer, een Aap, een Sneeuwuil, een wit konijn, een Flamingo, een Ezel, een Eland, een Koala, een Rendier, een Witte Tijger, een Bruine Beer en een Haas.

Of mag het met wat extra fantasie? Een Eenhoorn, een T-Rex en sinds kort is er ook Nijntje.

Dierenkoppen van grote merken zoals Wild and Soft en Childhome

Villa Vrolijk Babywinkel verkoop dierenkoppen van alle grote merken zoals o.a. Wild and Soft, Jollein, Baby’s Only, Childhome. Al deze dierenkoppen zijn van stof of vilt, er zijn zoveel verschillende variaties dat je er zeker eentje zal vinden die je leuk vindt.

Heb je nog extra inspiratie nodig? Bekijk dan zeker de lifestyle foto’s die we proberen toe te voegen bij iedere dierenkop. Je doet hier vast leuke ideetjes op voor de kinderkamer van uw zoon of dochter.
Misschien kan je combineren met het mooie behangpapier en de dekbedovertrekken van Studio Ditte? Er is bijvoorbeeld een olifantendekbed, perfect te matchen met een Olifanten dierenkop van Wild and Soft.

Dierenkoppen zijn een van onze best verkopende items, we hopen dat ook jij er eentje vindt die perfect op de kinderkamer van uw zoon of dochter zal passen.

Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Uitverkocht
Aanbieding!
Aanbieding!
Uitverkocht
Aanbieding!
Uitverkocht
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Uitverkocht
Aanbieding!